tel. nummer (+31) (0)26 7502450
(+31) (0)6 46432547
 

Atlas training

De Atlas-training die geinspireerd is op het tv-programma Atlas, speelt zich af in Marokko. Het is een uitdagende teambuilding en game, waarin teams met elkaar de strijd aangaan om het beste uit zichzelf en uit elkaar te kunnen halen. De Atlas-training is bedoeld als krachtmeting om de teamgeest maximaal te versterken. Om medewerkers wakker te schudden, nieuwe ervaringen, nieuwe uitdagingen en nieuwe verbindingen te laten maken. Het is een gebeuren, dat de mensen die eraan deelnemen nooit meer zullen vergeten.


 

De Atlas-training kan geboekt worden voor 3 dagen, voor 5 dagen, voor 7 dagen of voor 10 dagen. De Atlas-training begint en eindigt in Marrakech. Het programma is afwisselend en avontuurlijk. We reizen met de teams van plek naar plek of de teams reizen zelf op ezels, paarden, kamelen, taxi’s of te voet. Voor groepen die 7 of 10 dagen gaan, speelt een deel van de training zich af in de Sahara. 
 
Tijdens de training worden de diverse teams uitgedaagd in verschillende disciplines, zodat iedereen zijn talent kan gaan gebruiken.
Vaardigheden, fysieke kracht, maar ook leiderschap, inventiviteit, creativiteit, inzicht, overzicht, alles komt aan de orde. 
 
In de game krijgen de teams verschillende opdrachten waarvoor een bepaald geldbedrag en een bepaalde tijd beschikbaar is. Het is steeds weer de uitdaging om binnen deze grenzen de opdracht samen voor elkaar te krijgen.

Overigens worden de deelnemers niet zoals in het tv-programma Atlas uit de groep gezet. Wel zijn er groepsdprocessen waarin leiders worden gekozen en opdrachten waarbij de deelnemers soms van team moeten wisselen.
De groepsprocessen zorgen voor confrontatie en meer verbinding. We zorgen ervoor dat de hele groep de eindstreep haalt en we met de hele groep dit succes gaan vieren!
 
De Atlas-training kan gegeven worden aan een groep van min. 12 tot max. 60 deelnemers. Tijdens de Atlas-training zorgen wij voor vervoer, alle locaties, eten, drinken, opdrachten e.d. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van de training (3, 5, 7 of 10 dgn.). Deelnemers kunnen vanaf € 29,99 met Ryanair naar Marrakech vliegen.  


Voor meer buitenlandse reizen en incentives klik hier.

Aantal deelnemers: 12 - 60 personen
Duur: 3-10 dagen
Kosten: op aanvraag
Atlas training