tel. nummer (+31) (0)26 7502450
(+31) (0)6 46432547
 

Feedbacktraining en FeedbackShow

De Feedback Show is een lichte, luchtige feedbacktraining waarin 2 actrices laten zien wat er zich allemaal af kan spelen rond het thema feedback geven en feedback ontvangen. Vaak wordt feedback gezien als iets zwaars, maar deze show laat zien hoe we elkaar in deze feedbacktraining op een lichte, leuke manier kunnen leren aanspreken.

In wezen gaat het erom dat we weer contact leren maken met elkaar, elkaar leren aanspreken, met elkaar kunnen delen wat er wel en wat er niet goed gaat om uiteindelijk op één lijn te komen, zodat we als team beter kunnen functioneren. Dat is waar in deze feedbacktraining een begin mee wordt gemaakt.

Mensen kunnen feedback  geven ervaren als lastig, maar deze feedbacktraining laat zien dat we het gewoon menselijk communiceren eigenlijk een beetje zijn verleerd. Als we ons dat bewust worden, is het juist een pré om weer gewoon met warmte en aandacht van gedachten te kunnen wisselen, onze beleving te delen, maar ook onze waardering voor elkaar te delen.

De feedbackshow is om te lachen en voor iedereen herkenbaar. De show wordt gecombineerd met een feedback-communicatie-workshop waarin de deelnemers leren hoe ze in verbinding met elkaar kunnen communiceren.

Meer info over onze communicatietrainingen: zie ook  communicatietrainingen van CommuniCompany

 

 

Aantal deelnemers: 8 - 100 personen
Duur: 1 dagdeel
Kosten: op aanvraag
Feedbacktraining en FeedbackShow