tel. nummer (+31) (0)26 7502450
(+31) (0)6 46432547
 

FutureFocus Field

De FutureFocusField-methode (FFF) is afkomstig uit de VS. Het is een uniek en zeer krachtig concept waarin deelnemers creatieve, creërende processen leren begrijpen en daadwerkelijk gaan gebruiken voor het realiseren van hun doelen.

Naast een korte theoretische uitleg wordt gewerkt met praktische instrumenten zoals het creëren van een persoonlijke of zakelijke ‘dreamlist’. De FFF methode gaat uit van het basis-gegeven: "als je het kunt dromen, kun je het werkelijkheid maken".

Tijdens de training houden we ons met name bezig met de toekomst en de magie van succes. Wat kunnen we doen om een doorbraak te creëren en een ideaal te verwezenlijken? Stap voor stap leren we wat de magie van succes inhoudt en wat we ermee kunnen in ons dagelijks leven. Via multimedia ervaringen (filmbeelden, licht, geluid), scenario-interviews en het discreëren van belemmerende overtuigingen krijgen we ons eigen ideaal steeds helderder in beeld.

Deze training stimuleert iedereen om een positief en succesvol toekomstperspectief te creëren waarin idealen werkelijk gerealiseerd kunnen worden.

Aantal deelnemers: 5 - 250 personen
Duur: 1 dagdeel
Kosten: op aanvraag
FutureFocus Field
"Later is allang begonnen."
Harry Jekkers