tel. nummer (+31) (0)26 7502450
(+31) (0)6 46432547
 

Grensverleggend Trainen in India (Goa)

Na het grote succes van onze trainingen Grensverleggend Trainen en Coachen in Marrakech (Marokko) organiseren wij komend voorjaar voor de eerste keer ook Grensverleggend Trainen in India (Goa). We organiseren daarvoor een 5-daagse training van dinsdag 11 t/m zondag 16 maart 2014. Je vliegt goedkoop van Schiphol naar Dubai en vandaar nog dezelfde dag met Air India van Dubai naar Goa (totale vliegkosten A'dam - Goa bedragen ong. € 600.- retour).

Grensverleggend Trainen Goa kan los of in combinatie met de Masterclass Creatief Denken in Dubai (6-11 maart 2014) gevolgd worden.  

 


Grensverleggend trainen in Dubai en India
 
Wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen.

Dubai: 6-11 maart 2014 (meer info)
Goa (India): 11-16 maart 2014

In deze tijd is de vraag naar creatieve innovatieve denksessies enorm toegenomen. Innovatief en creatief (anders) denken is geen luxe meer, maar een noodzaak geworden in deze tijd. De wereld verandert in snel tempo en de mens wordt uitgedaagd om uit zijn cocon of cirkel denken te stappen, om nieuwe wegen te vinden, nieuwe producten, nieuwe structuren, nieuwe oplossingen. We moeten anders leren denken en met andere ogen naar de wereld gaan kijken, of wel transformeren.

Wie zijn grenzen als trainer werkelijk wil gaan verleggen en wil gaan trainen op top niveau, nodigen wij uit voor deze training. De training start in Dubai met een vijfdaagse masterclass creatief en innovatief denken. Je leert werken met creatiefdenk-tools uit de TotalBrainBox- methode van Inspiration Company, een methode waarbij mensen in korte tijd innovatief, creatief, patroon doorbrekend kunnen leren denken. Je krijgt niet alleen technieken aangereikt waarmee je mensen en organisaties in veranderingsprocessen kunt begeleiden, maar leert ook je eigen grenzen verleggen en maakt kennis met verschillende culturen.
 
In de 5 dagen in Dubai leer je veel over de maakbare wereld en het creatieve proces. In de 5 dagen in India leer je veel over de innerlijke wereld en het transformatie proces. Beide zijn nodig om evenwichtig en bewust zinvolle processen van verandering en transformatie te kunnen begeleiden. Om samen te werken op hoog niveau moet je leren te veranderen wat je niet kunt accepteren en accepteren wat je blijkt te niet kunt veranderen en moet je leren hoe je dit op een evenwichtige manier kunt toepassen in je leven.

Omdat de training zich afspeelt in twee landen is de training ook een beleving. Je bent en werkt intensief samen met een kleine groep aan de tools die je als trainer in deze tijd nodig hebt om creatieve en innovatieve processen te begeleiden. Je krijgt veel individuele begeleiding.

 

Grensverleggend Trainen Goa (11-16 maart '14)

Tijdens deze training gaan we onze horizon verbreden en letterlijk en figuurlijk over de grens. Je vliegt vanuit Schiphol met Transavia naar Dubai en vandaar laat in de avond door naar Goa. Het is een training voor iedereen die wil weten of wonderen bestaan. Hoe maakbaar is het leven? Wat is transformerend trainen? Wat krijg je mee uit je verleden, je afkomst en je cultuur? Hoe geef je van daaruit creatief vorm aan je eigen leven? Het is een uitdagende, inspirerende training waarin transformerend en inspirerend trainen een belangrijke rol spelen. Voor mensen die iets bijzonders mee willen maken, ervarend willen leren en willen trainen op één van de meest inspirende plaatsen op aarde.

Onderwerpen en vragen die aan bod komen zijn onder meer: 

 • Wat is co-creatie, hoe kan ik meer uit mijn leven halen?
 • Wat is transformatie, waar liggen mijn persoonlijke transformatiepunten?
 • Waar ligt mijn kracht en mijn unieke talent als trainer (en als mens)?
 • Waar ligt mijn persoonlijke meerwaarde? 
   

Start en afsluiting Grensverleggend Trainen

Grensverleggend Trainen start dinsdag 11 maart. Als je niet eerst de Masterclass Creatief Denken in dubai hebt gevolgd, vlieg je op die dag van Schiphol naar Dubai. Daar ontmoet je ons en vliegen we gezamenlijk van Dubai door naar Goa (India). We blijven t/m zaterdag 15 maart in Goa en vliegen die avond terug naar Dubai. Daar maken we nog één overnachting, voordat we de volgende ochtend (zondag 16 maart) van Dubai terugvliegen naar Amsterdam, waar je 's middags aankomt.
 

Trainingslocatie en Verblijf

Je slaapt in een viersterren resort aan de prachtige stranden van zuid Goa en je krijgt vier uur per dag les in de prachtige tuin van dit resort. Een groot deel van de dag wordt besteed aan kennismaking met India als cultuur. Daarnaast zijn er sessies aan het strand, worden er boottochten gemaakt, lokale markten bezocht, etc. 
 

Vliegreis

Je vliegreis is niet bij de prijs inbegrepen, maar je kunt goedkoop naar Goa vliegen met Transavia (amsterdam - Dubai) en met Air India (Dubai - Goa). Retourtje A'dam - Goa kost ongeveer € 600.-. Beide vliegtickets moet je zelf boeken, maar neem voor je dat gaat doen voor de zekerheid nog even contact met ons op, want we vliegen zoveel mogelijk gezamenlijk. 
 

Kosten

Grensverleggend Trainen kost:

 • € 1.950.- als je de training zelf betaalt of ZZP-er bent. Dit is incl. alle lessen en syllabus, maar excl. vliegreis. Voor het verblijf in Goa betaal je bovendien nog € 500.- voor overnachtingen, maaltijden, etc. Als je de opleiding zelf betaalt, hoef je geen BTW te betalen.
  Als je voorafgaand aan Grensverleggend Trainen in India ook de Masterclass Creatief Denken in Dubai volgt, betaal je voor beide samen € 2.600.- en € 1.150. aan verblijfskosten.
 • € 2.250.- als je werkgever of een instantie de training betaalt. Dit is incl. alle lessen en syllabus in Nederland, maar exclusief vliegreis. Voor het verblijf in Goa betaal je bovendien nog  € 500.- voor overnachtingen, maaltijden, etc. Deze bedragen zijn excl. BTW.
  Als je voorafgaand aan Grensverleggend Trainen in India ook de Masterclass Creatief Denken in Dubai volgt, betaal je voor beide samen € 3.050.- en € 1.150. aan verblijfskosten (ook deze bedragen zijn excl. BTW).

Als je bij ons een andere beroepsopleiding hebt gedaan of momenteel doet, krijg je bovendien nog een korting van € 250.-
 

Inschrijven

Klik op Inschrijven Grensverleggend Trainen India (Goa) en vul het formulier in.
 

Gesprek

Als je meer informatie over Grensverleggend Trainen wilt hebben of wil weten of deze training geschikt voor je is, kun je contact opnemen met Gijs Blaisse (06-46432551) of Sven Muntenaar (06-42898548).

Aantal deelnemers: 6 - 12 personen
Duur: 6 dagen
Kosten: € 1950
Grensverleggend Trainen in India (Goa)