tel. nummer (+31) (0)26 7502450
(+31) (0)6 46432547
 

Guerilla Marketing

Wie droomt er niet van om zijn organisatie op een zodanige manier onder de aandacht te brengen dat er een onvergetelijk “wauw”-effect bij zijn doelgroep ontstaat?

Guerilla-marketing is een marketingactie waarbij opvallende middelen worden ingezet om zoveel mogelijk positieve free publicity te genereren. Guerilla Marketing is bij uitstek geschikt voor het MKB omdat het minder kost dan traditionele reclamemiddelen en toch een groot bereik heeft. Kenmerkend voor guerillamarketing-marketing is dat de organisatie of een product zich op een vernieuwende manier presenteert en zo de aandacht trekt.

Om tot vernieuwende ideeen te komen worden tijdens deze workshop Guerilla Marketing de krachtigste Creatieve Denk-technieken gebruikt die uw eigen mensen de mogelijkheid geven op een frisse en andere manier te denken en te handelen. Hieruit worden de beste, meest uitvoerbare ideeen geselecteerd die ter plekke uitgewerkt worden tot een concept dat morgen uitgevoerd kan worden, zonder grote reclamebudgetten. U zult uw klanten en omgeving op een positieve manier verrassen en uw bedrijf op een leuke manier op de kaart zetten.

Na de workshop Guerilla Marketing hebben uw medewerkers de vaardigheden om ook in de toekomst krachtige, opvallende campagnes te bedenken en uit te voeren, zonder de hulp van dure reclamebureaus. De creativiteit zit in uw mensen, tijdens de workshop Guerilla Marketing maken wij deze zichtbaar en bruikbaar.

 

Aantal deelnemers: 10 - 150 personen
Duur: 1-4 dagdelen
Kosten: op aanvraag
Guerilla Marketing