tel. nummer (+31) (0)26 7502450
(+31) (0)6 46432547
 

Inspiration Game

Het Inspiration-game is een creatief teambuildingspel over CQ (creatieve intelligentie), teamgeest en inspiratie. De groep wordt verdeeld in teams die een hoeveelheid uitgebalanceerde tijd en een opdracht krijgen.

Aan de hand van thema's (bijv. de 'core values' van het bedrijf) maken de teams o.l.v. ervaren trainers een creatief product bijv. een film, een clip, een kunstwerk, een show, theater, e.d. Na de presentaties van de diverse producten volgt een spannend waarderingspel waarin de groepen elkaars prestaties beoordelen. Het spel kan op elke locatie in Nederland of België gespeeld worden.

Wij komen met een mobiel atelier met daarin alle spelbenodigdheden: theaterkostuums, schmink, video, licht, geluid, muziek, kunstmaterialen e.d. Het mobiele atelier wordt een uur voor aanvang ter plekke opgebouwd.

Het spel is uitermate geschikt als teambuilding, als bedrijfsuitje of als fusie- of reorganisatiegame, om elkaar beter te leren kennen en creatief te leren samenwerken. Het is een evenement waar nog lang over wordt nagepraat.

Aantal deelnemers: 25 - 250 personen
Duur: 1 dagdeel
Kosten: op aanvraag
Inspiration  Game
Also available in:  
"Er is maar één eigenschap die iemand moet hebben om te winnen: weten wat je wil en verlangen het te bereiken."
Napoleon Hill