tel. nummer (+31) (0)26 7502450
(+31) (0)6 46432547
 

Inspiration on the Floor

Doe mee aan de nieuwste hype. Schud uw medewerkers wakker, en creëer ook een onverwachts inspirerend evenement op de werkvloer. Inspiration on the Floor is een dynamisch, inspirerend workshopevent dat uitgevoerd wordt op de werkvloer.

Met een groep van 6 tot 10 inspirerende trainers komt InspirationCompany uw bedrijf binnen om de mensen op de werkvloer te inspireren. Er worden ieder uur inspiratieworkshops gegeven op het gebied van creatief denken, beelddenken, improviseren, motiveren, debatteren en creëren. Op de werkvloer worden theatershows opgevoerd (Plezier in je Werk Show en/of WellesNietesShow), er wordt muziek gemaakt en een “bedrijfsoap” gespeeld. Maar er wordt ook serieus gewerkt aan nieuwe inspiratie, verse ideeën, nieuwe visie, motivatie, inspirerende samenwerking en een frisse blik op de toekomst. Ook wordt er samen met de groep gekookt en gezorgd voor een Inspiratielunch, een borrel en eventueel een diner.

Alles speelt zich af op de werkvloer. Het voordeel hiervan is dat de deelnemers elkaar kunnen afwisselen in deelname, en dus ook door kunnen werken tijdens het evenement. InspirationCompany rijdt alle materialen, food e.d. in evenals professionele begeleiding.

Inspiration on the Floor is een zeer dynamische happening waar nog erg lang over nagepraat wordt.

Aantal deelnemers: 25 - 250 personen
Duur: 1-2 dagdelen
Kosten: op aanvraag
Inspiration on the Floor
"Je kan het doen,
je kan het laten,
je kan het laten doen."