tel. nummer (+31) (0)26 7502450
(+31) (0)6 46432547
 

Masterclass Creatief Denken Dubai

InspirationCompany is marktleider op het gebied van Creatief en Innovatief Denken in Nederland. Trainers van InspirationCompany geven van 2-6 feb 2017 weer een Masterclass Creatief Denken voor onze Academie. Deze Masterclass wordt gegeven in Dubai en is geschikt voor iedereen die zich in zeer korte tijd op topniveau wil specialiseren in creatief en innovatief denken. 

Dubai is een zeer inspirerende stad als het gaat om innovaties, nieuwe ideeën en de maakbaarheid van de wereld. De Academie organiseert opleidingen op hoog niveau. Deze twee ingrediënten samen vormen de Masterclass Creatief Denken in Dubai: intensieve en inspirerende opleidingsdagen met aan het eind een kort examen, dat na het behalen een certificaat tot creatief/innovatief denktrainer oplevert.

Je kunt met deze korte opleiding creatief denktrainingen faciliteren op hoog niveau. Verder is bij de opleiding inbegrepen een jaar lang Coaching on the Job, hetgeen betekent dat je gedurende een jaar altijd bij de docenten terecht kan met praktijkvragen.

Voor de Masterclass Dubai vlieg je goedkoop met Transavia van Schiphol naar Dubai en weer terug (ong. € 320.- retour). 

Voor mensen die nog geen basis hebben op het gebied van Creatief Denken of die hun kennis van Creatief Denken willen ophalen, is er eind december 2016 een basistrainingsdag in Arnhem. Als je deze dag gevolgd hebt, kun je direct instromen in de Masterclass van Dubai of Barcelona (tijdens onze Summerschool). Deze basisdag is bij de prijs inbegrepen en is verplicht voor mensen die geen vooropleiding Creatief Denken bij de Academie of elders gevolgd hebben.

Naast het hele pakket van tools uit de TotalBrainBox-methode leer je tijdens de Masterclass welke tools je in welke situatie kunt inzetten. Je leert hoe je groepen kan begeleiden bij specifieke vraagstellingen en je kunt werken aan je persoonlijke stijl van trainen. Na afloop van de training krijg je een certificaat van de Masterclass Creatief Denken.
 

Wat komt er aan bod?

 • Uitbreiding en verdieping van de technieken
 • Doorbraak denken (de nieuwste creatief denktechnieken)
 • In- en OutBox-denken
 • Patroondoorbrekend denken
 • Exacte toepassing van tools
 • Goepsdynamica
 • Opbouw van creatief denksessies
 • je rol als trainer
 • Persoonlijke stijlen
 • Interactief vernieuwend trainen
   

Voor wie?

 • Voor trainers die zich verder in hun vakgebied willen ontwikkelen
 • Voor mensen die hun kennis en deskundigheid willen vergroten
 • Voor mensen die de Basisopleiding gevolgd hebben en zich verder willen ontwikkelen als trainer creatief denken
 • Voor mensen die op dit vakgebied een opleiding zoeken op het hoogste niveau
   

TotalBrainBox-methode

Tijdens de Masterclass leer je nieuwe creatieve denktechnieken volgens de TotalBrainbox-methode van InBox en OutBox-denken. Deze methode is gecertificeerd door de Universiteit van Twente. De Academie voor Innovatief Trainen verzorgt op dit moment de enige Beroepsopleiding tot professioneel Creatiefdenk-trainer in Nederland. Door samenwerking met Inspiration Company is het bovendien ook mogelijk stage te lopen bij trainingen op de werkvloer voor hen die meer ervaring willen opdoen in de praktijk.

Het unieke van de TotalBrainbox-methode is, dat het voor iedereen toegankelijk is en dat het op elke situatie kan worden toegepast. Met de TotalBrainBox-methode kun je zowel creatief OutBox (“out of the box”) als creatief InBox leren denken. Het is daarom zowel geschikt voor associatieve, vrije denkers als voor mensen die logisch, rationeel denken.

Bij Creatief Denken gaat het er vooral om wat wel mogelijk is. Omdat in Dubai zoveel grenzen worden overschreden is het een zeer inspirerende plek voor Creatief Denken.
 

Algemene opleidingsinformatie

Het studiemateriaal is gratis en wordt op de eerste dag van de opleiding verstrekt. Het instroomniveau van deze opleiding is HBO, maar de opleiding staat ook open voor MBO-ers. 

 

Dubai

Dubai is één van de 7 emiraten van de Verenigde Arabische Emiraten en is bekend door indrukwekkende projecten als de Burj Khalifa (met 828 meter hoog het hoogste gebouw van de wereld), de Palmeilanden en Dubai Marina. Groot, groter, grootst: alleen het beste is goed genoeg voor Dubai. Het meest luxe hotel, het hoogste gebouw en de grootste shoppingmall ter wereld. Een stad vol indrukwekkende hoogtepunten, waarbij men laat zien dat grenzen steeds weer overschreden kunnen worden.

Tijdens de Masterclass in Dubai krijg je intensief les maar we organiseren ook diverse uitstapjes in Dubai zelf. We brengen een bezoek aan de 124e verdieping van de Burj Khalifa van waaruit je een ongeevenaard en adembenemend uitzicht hebt op deze indrukwekkende stad, de woestijn en de Arabische Golf. De Burj is een architectonisch hoogstandje van ongekende klasse.

We kunnen gaan skiën in Ski Dubai, een van de grootste indoor ski-resorts in de wereld. Gelegen in de beroemde Mall of the Emirates, is dit besneeuwde wonderland een bijna onwerkelijke ervaring. We bezoeken Dubai Mall, met meer dan 1200 winkels het grootste winkelcentrum in de wereld. Je vindt er meerdere bioscopen, een ijsbaan en het grootste aquarium op aarde.

Dubai laat zien dat alles mogelijk is en is daarom ook een unieke plek voor een Masterclass Creatief Denken. Behalve dat je in korte tijd in Dubai enorm veel inspiratie opdoet en nieuwe mensen leert kennen, krijg je ook een zeer degelijke upgrade in Creatief Denken.
 

Trainingslocatie en Verblijf

De Masterclass wordt gegeven in de 56 verdiepingen tellende Ascott Park Place Tower aan de Sheikh Zayed Road. Vanuit de kamerhoge ramen heb je een adembenemend uitzicht op de stad en de Golf van Dubai. In de Park Place Tower worden de lessen gegeven.
Je slaapt op een luxe 2- persoonskamers of een eenpersoonskamer (toeslag € 50 per nacht).
 

Vliegreis

Je vliegreis is niet bij de prijs inbegrepen, maar je kunt goedkoop van Schiphol naar Dubai vliegen met Transavia. Je vliegreis moet je zelf boeken. De prijs is ong. € 320 retour. 
 

Data 

De Masterclass vindt plaats van do 2 - ma 6 febr. 2017. Je kunt op 2 februari 's morgens vanaf Amsterdam met Transavia rechtstreeks naar Dubai vliegen, waar je aan het eind van de middag aankomt. En de terugvlucht van Dubai naar Amsterdam is 's avonds op ma 6 febr. met aankomst op Schiphol om 23:35 uur.    
 

Kosten

De Masterclass kost:

 1. € 3.950.- als je de opleiding zelf betaalt of ZZP-er bent. Dit is incl. verblijf, de maaltijden, alle lessen en syllabus, maar excl. vliegreis. Als je de opleiding zelf betaalt, hoef je geen BTW te betalen.
 2. € 4.350.- als je werkgever of een instantie de Masterclass betaalt. Dit is incl. verblijf, de maaltijden, alle lessen en syllabus, maar exclusief vliegreis. Dit bedrag is excl. BTW.

Dit is incl. Basistrainingsdag eind december 2016 en incl. een jaar lang Coaching on the Job. Als je bij de Academie al een andere beroepsopleiding hebt gedaan of momenteel doet, krijg je een korting van € 500.-


Aanmelden

Klik op Aanmelden Masterclass Dubai 2017 en vul het formulier in. Als je voorafgaand aan de Masterclass in Dubai deel wil nemen aan de Baistrainingsdag eind december 2016, kan je dat bij inschrijving onder "Opmerkingen" aangeven.
 

Gesprek

Als je meer informatie over de Masterclass wilt hebben of wil weten of deze Masterclass geschikt voor je is, kun je een kostenloos advies gesprek aanvragen door hier te klikken of te bellen met een van onze opleidingsadvisuers (06-42898548). Het is ook mogelijk om een Skypegesprek aan te vragen. 

 

Aantal deelnemers: 6 - 12 personen
Duur: 5 dagen
Kosten: op aanvraag
Masterclass Creatief Denken Dubai