tel. nummer (+31) (0)26 7502450
(+31) (0)6 46432547
 

Masterclass Marrakech

Onder de titel Marrakech InspirationFlow geven wij een inspirerende training voor trainers die willen werken aan hun inspiratie, visie, en persoonlijke ontwikkeling. We gebruiken Marrakesh als inspiratiebron en creëren een onvergetelijk, inspirerend avontuur. De training is bestemd voor zowel onze vaste trainers, onze freelance trainers, als voor mensen die bij ons een trainersopleiding hebben gevolgd. De Marrakech InspirationFlow duurt 6 dagen.

Marrakech is een hele bijzondere stad. Het heeft de grootste Medina (oude stad) van Marokko. De straatjes zijn smal en achter de grote, dikke muren gaat een andere wereld schuil die niet op het eerste oog zichtbaar is. De wereld van de innerlijke rijkdom, de rijkdom die verborgen zit. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk liggen achter de oude vervallen deuren vaak schitterende huizen met prachtige binnenplaatsen. Midden in de oude stad verblijven wij in een prachtige riad. Je slaapt er op een schitterende een- of tweepersoonskamer met eigen badkamer. Er is een hamman, en een groot dakterras waar de training gegeven wordt.

Het hart van de Medina is een heel groot plein, de Djemna el Fna, waar elke avond een bonte kermis ontstaat van eetstalletjes, waarzeggers, dansers, acrobaten, slangenbezweerders en verhalenvertellers. Een hele andere, kleurrijke, bijzondere wereld. De medina in Marrakesh is een plek waar het leven diep naar binnen kan, waar lawaai is, maar waar je ook een onbegrijpelijke diepe stilte kunt vinden in jezelf. De training die we geven is gericht op beleven, maar we besteden ook tijd en aandacht aan ieders persoonlijke groei en ontwikkeling.

Marrakesh InspirationFlow is een intensieve ervaring, die je niet snel zult vergeten. Er is maar een beperkt aantal plaatsen.

Aantal deelnemers: 10 - 20 personen
Duur: 6 dagen
Kosten: op aanvraag
Masterclass Marrakech
"Kiezen is zijn waar je bent"