tel. nummer (+31) (0)26 7502450
(+31) (0)6 46432547
 

Money Game

In dit geldspel van 30 - 90 min. mogen de deelnemers zelf hun inzet bepalen. In verschillende spelrondes kan men tijdens dit game geld pakken, vragen, krijgen, weggeven, investeren, lenen etc. Men maakt in het Money Game winst of verlies, al naar gelang het gedrag in het spel. Het geldspel is beurtelings bloedstollend serieus, ontspannend en komisch. Het Money Game is leerzaam en biedt inzicht in eigen gedrag en motivatie en in die van de andere deelnemers. Aan de hand van het eigen gedrag in het spel en enkele gerichte vragen in het 'Money-boekje' bepaalt elke deelnemer zijn Money-type.

In een nabespreking van de Money Game worden deze Money-types besproken en gecheckt of het klopt voor elke deelnemer. In de Money-game leert men op een ludieke manier wie goed is in bezuinigen, wie graag investeert, wie een gat in z'n hand heeft, wie goed zijn geld beheert, wie grote financiële risico's neemt of weloverwogen beslissingen. Dit geldspel is met name geschikt als 'energizer', omdat het veel energie geeft en mensen weer helemaal wakker maakt.

Het geldspel is ook geschikt als spectaculaire break tijdens seminars of congressen of als korte ludieke workshop om de rol die geld speelt in je leven te onderzoeken. Dagblad de Telegraaf was zeer enthousiast over de Money-game.

Zie ook onze speciale site: Conferentie-Bouwstenen.nl

Aantal deelnemers: 10 - 300 personen
Duur: 1-2 uren
Kosten: op aanvraag
Money Game
"Geld alleen maakt niet gelukkig. Je hebt ook aandelen, obligaties en creditcards nodig"