tel. nummer (+31) (0)26 7502450
(+31) (0)6 46432547
 

Grease, Musical in één dag

Binnen één dag de musical Grease instuderen en opvoeren. Musical in één dag kan gebruikt wrden als teambuilding-training of bedrijfsuitje. In de ochtend komen de deelnemers in een lege theaterzaal. Daar worden de zangers, de dansers, de acteurs en de decorbouwers in korte workshops geselecteerd. Er wordt een groot atelier ingereden met de mooiste rock ’n roll kleding, pruiken, leren jasjes, petticoats, zonnebrillen, rekwisieten, schmink, decormateriaal.

Dan de repetities... In verschillende workshops wordt gewerkt aan de losse onderdelen van de musical. Een aangepast script wordt doorgenomen, de scènes, de liedjes, de dansjes worden in aparte ruimtes gerepeteerd en in de zaal wordt het decor gebouwd. Alle taken en rollen in deze musical worden door de deelnemers zelf ingevuld. Onder leiding van onze creatieve trainers komt er een unieke eigen versie van de Musical Grease tot stand.

De generale van de musical... Aan het eind van de middag worden de verschillende onderdelen samengevoegd van de musical. Daar ontmoeten de dansers en de spelers elkaar voor het eerst op het podium. Alle onderdelen worden op elkaar afgestemd

De première.... In de vroege avond komen de genodigden in de zaal. Het zaallicht dimt en de muziek start. In een wervelende voorstelling wordt Grease opgevoerd. Swingende dansjes, spetterende liedjes, een meezingend publiek en sfeervolle licht maken de voorstelling tot een onvergetelijke avond voor alle deelnemers en alle toeschouwers.

Binnen één dag de musical Grease maken is een fantastische teambuilding waarin ongekende talenten ontdekt worden, de deelnemers elkaar van een heel andere kant leren kennen en een krachtige impuls tot samenwerking gegenereerd wordt. De voorstelling wordt door iedereen gedragen, omdat iedereen in deze teambuilding zijn steentje eraan bijdraagt.

Wij zetten de voorstelling van de musical voor u op dvd zodat iedereen nog lang van deze teambuilding of bedrijfsuitje kan nagenieten. Samen in één dag een musical maken is een event waar nog heel lang over wordt nagepraat.

 

Aantal deelnemers: 15 - 200 personen
Duur: 2 dagdelen
Kosten: op aanvraag
Grease, Musical in één dag