tel. nummer (+31) (0)26 7502450
(+31) (0)6 46432547
 

Naar de Top!

Dit is een bijzondere uitdagende training in Marokko, die zeker zijn vruchten af zal werpen en zich terug zal betalen. Doel van de training is een team in korte tijd op scherp zetten, waarin een ieder zijn talenten maximaal kan gebruiken. Tijdens de eerste dag wordt bepaald naar welk doel (naar welke Top) dit team onderweg is. Daarnaast krijgt het hele team een dag lang les in innovatief, patroon-doorbrekend en out of the box denken met behulp van de TotalBrainBox-methode. Op deze manier wordt gekeken hoe dit doel gehaald kan worden, welke nieuwe alternatieve ideeen er opkomen, welke kansen en mogelijkheden en welke nieuwe en ongeziene wegen er bewandeld kunnen worden om zo snel mogelijk het gewenste resultaat te halen.

Na de eerste gezamenlijke dag splitst de groep zich op in tweeën. Het ene deel van de groep krijgt de gelegenheid om de hoogste berg van Noord-Afrika te beklimmen (Toubkal, 4.167 m hoog). Uiteraard gebeurt dat onder deskundige leiding van berggidsen. De klim duurt 2 dagen. Tijdens de eerste nacht wordt er overnacht in een refuge (3.207 m hoog).

De groep die niet gaat klimmen, gaat verder in Marrakech met een korte krachtige opleiding creatief denken en ontwikkelt tijdens deze training een plan hoe de gewenste Top binnen een bepaalde tijd gehaald kan worden. Zodra de klimmers op de Top van de Toubkal zijn aangekomen, wordt er contact gemaakt met de groep die in Marrakech zit. De laatste dag is iedereen weer bij elkaar, worden de ervaringen uitgewisseld, alle ideeën en energie gebundeld en wordt een blauwdruk van het plan naar de Top opgesteld.

De laatste avond is een grote Marokkaanse feestavond met couscous en buikdanseressen, waar we met z’n allen het glas heffen op de reis naar en het behalen van de Top.

 

Aantal deelnemers: n.v.t.
Duur: 4-5 dagen
Kosten: op aanvraag
Naar de Top!