tel. nummer (+31) (0)26 7502450
(+31) (0)6 46432547
 

Masterclass Creatief Denken Marrakech

Twee of drie keer per jaar organiseren wij onze bekende Masterclass Creatief Denken. Deze worden gehouden in Barcelona, Dubai, Berlijn of Marrakech. Masterclasses zijn speciaal voor mensen die op dit gebied een opleiding zoeken op het hoogste niveau. Deze zomer geven wij de Masterclass Creatief Denken van 17 - 22 juli even buiten Marrakech (Marokko) in een schitterende luxe villa met uitzicht op de Atlas.

Je krijgt 5 dagen intensief les en doet daarna examen voor je Master. Dit diploma is inmiddels veel waard, want deze opleiding staat bekend als één van de beste opleidingen in Europa op dit gebied. Je kunt er Creatief Denksessies mee faciliteren op top niveau. Wel is het voor deze opleiding noodzakelijk dat je al ervaring hebt met het geven van sessies in Creatief- en Innovatief Denken. Voorkennis van het creatieve proces en kennis van de basistechnieken zijn vereist. Alsmede ervaring in het begeleiden van creatieve sessies.

Voor mensen die nog geen basis hebben op het gebied van Creatief Denken of die hun kennis van Creatief Denken willen ophalen, is er op za 25 juni een basistrainingsdag in Arnhem. Als je deze dag gevolgd hebt, kun je direct instromen in de Masterclass Deze basisdag is bij de prijs inbegrepen en is verplicht voor mensen die geen vooropleiding Creatief Denken bij de Academie of elders gevolgd hebben.

Deze deskundigheidsopleiding richt zich op gedreven professionals die zich steeds meer willen specialiseren in het toepassen van creatieve technieken.   

Masterclass Creatief Denken (zo 17-vr 22 juli)

 

Wat kan je na de Masterclass Creatief Denken?

 1. Creatief Denksessies begeleiden op hoog niveau
 2. Trainen bij innovatie en veranderingsprocessen waarbij nieuwe wegen, visies of producten ontwikkeld moeten worden. 
 3. Creatieve en innovatieve processen begeleiden
 4. Trainen met de unieke TotalBrainbox-methode met meer dan 100 tools voor zowel mensen met een linker als met een rechter hersendominantie
 5. Opzetten van Innovatieplatforms
 6. Begeleiden van productontwikkeling

Wat komt er in de Masterclass aan bod?

 1. Uitbreiding en verdieping van de technieken
 2. Doorbraak denken (de nieuwste creatief denktechnieken)
 3. In- en OutBox-denken
 4. Patroondoorbrekend denken
 5. Exacte toepassing van tools
 6. Goepsdynamica
 7. Opbouw van creatief denksessies
 8. Je rol als trainer
 9. Persoonlijke stijlen
 10. Interactief vernieuwend trainen

Voor wie?

 1. Voor trainers die zich verder in hun vakgebied willen ontwikkelen
 2. Voor mensen die hun kennis en deskundigheid willen vergroten
 3. Voor mensen die de Basisopleiding gevolgd hebben en zich verder willen ontwikkelen als trainer creatief denken
 4. Voor mensen in dit vakgebied die een opleiding zoeken op het hoogste niveauDe Masterclass is bedoeld voor mensen die al eerder een creatief denkopleiding bij ons gevolgd hebben of een module Creatief Denken gedaan hebben tijdens onze Jaaropleiding. De opleiding is ook geschikt voor mensen die de opleiding Creatief Denken gevolgd hebben en hun kennis verder willen uitbreiden, upgraden en verdiepen. En ook voor trainers Creatief Denken die hun vakkennis willen uitbreiden.


Voorkennis van het creatieve proces en kennis van de basistechnieken zijn vereist. Alsmede ervaring in het begeleiden van creatieve sessies. Deze deskundigheidsopleiding richt zich op gedreven professionals die zich steeds meer willen specialiseren in het toepassen van creatieve technieken.

Als je nog nooit eerder iets met Creatief Denken gedaan hebt en toch wil deelnemen of als je je kennis van Creatief Denken wil ophalen, kan je op 25 juni de Basisdag Creatief Denken in Arnhem volgen. Deze Basisdag is bij de prijs van de Masterclass inbegrepen. 

 

TotalBrainBox-methode

Tijdens de Summerschool leer je nieuwe creatieve denktechnieken volgens de TotalBrainbox-methode van InBox en OutBox-denken. Deze methode is gecertificeerd door de Universiteit van Twente. De Academie voor Innovatief Trainen verzorgt op dit moment de enige Beroepsopleiding tot professioneel Creatiefdenk-trainer in Nederland. Door de samenwerking met Inspiration Company is het bovendien ook mogelijk stage te lopen bij trainingen op de werkvloer voor hen die meer ervaring willen opdoen in de praktijk.

Het unieke van de TotalBrainbox-methode is, dat het voor iedereen toegankelijk is en dat het op elke situatie kan worden toegepast. Met de TotalBrainBox-methode kun je zowel creatief OutBox (“out of the box”) als creatief InBox leren denken. Het is daarom zowel geschikt voor associatieve, vrije denkers als voor mensen die logisch, rationeel denken.


Naast het hele pakket van tools uit de TotalBrainBox-methode leer je welke tools je in welke situatie kunt inzetten. Je leert hoe je groepen kan begeleiden bij specifieke vraagstellingen en je kunt werken aan je persoonlijke stijl van trainen. De Masterclass Creatief Denken is een opleiding die je binnen een jaar ruim terugverdient.

De Masterclass bestaat uit 8 modules (dagdelen) in Marrakech en 2 modules (dagdelen) in Nederland tijdens de Intervisiedag in september 2015. Na afloop van de Masterclass krijg je een certificaat Trainer Creatief Denken.

Omdat de Academie samenwerkt met trainingsbureau Inspiration Company, is het mogelijk om na het volgen van de Masterclass ook een praktijkstage te doen op de werkvloer. Voor deelnemers die de opleiding binnen hun bedrijf nodig hebben, is er een Coaching on the Job traject inbegrepen.
 

Data Masterclass

De Masterclass start op zondagavond 17 juli. De afsluiting is op vrijdagmiddag 22 juli. De Masterclass wordt afgesloten met een Intervisiedag in Arnhem in september. Aan het einde van die dag krijgen alle deelnemers een certificaat.

 

Trainingslocatie

De Masterclass wordt gegeven in de schitterende Villa Asmadati, net even buiten Marrakech. De villa is fantastisch gelegen op een heuveltop met 360 graden uitzicht tot aan het Atlas gebergte. Rondom de villa liggen fantastische zonneterrassen, een infinity pool en een hammam. Overal in de villa is airco. 

Je verblijft op een luxe kamer met eigen badkamer en terras.
 

Andere algemene Info

Marrakech


Marrakech, de stad van de Sprookjes van 1001 Nacht is een heel bijzondere stad. Het heeft de grootste Medina (oude stad) van Marokko. De straatjes zijn smal en achter de grote, dikke muren gaat een andere wereld schuil die niet op het eerste oog zichtbaar is: de wereld van de innerlijke rijkdom, de rijkdom die verborgen zit. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk liggen achter de oude vervallen deuren vaak schitterende huizen met prachtige binnenplaatsen. 
 
Het hart van de Medina is een groot plein, de Djemna el Fna, waar elke avond een bonte kermis ontstaat van eetstalletjes, waarzeggers, dansers, acrobaten, slangenbezweerders en verhalen-vertellers. Een heel andere, kleurrijke, bijzondere wereld. De Medina in Marrakesh is een plek waar het leven diep naar binnen kan, waar lawaai is, maar waar je ook een diepe stilte kan vinden. 
 

Summerschool Marrakech

Tijdens de Summerschool krijg je intensief les, je ontmoet nieuwe mensen, er wordt gezamenlijk gegeten en worden er ook allerlei mogelijke uitstapjes georganiseerd naar Marrakech en de schitterende omgeving van deze Rode Stad (de Atlas, kleine Berberdorpjes, Berbermarkten, etc..) Je hebt dus ook ruimschoots de gelegenheid je te laten inspireren door het prachtige land Marokko. 
 
Onze Summerschools Creatief Denken zijn ieder jaar weer een groot succes. Behalve dat je in korte tijd veel inspiratie opdoet en veel nieuwe dingen leert kennen, krijg je ook echt een degelijke beroepsopleiding. 
 

Vliegreis

Je kan vanaf Nederland vanaf Eindhoven met Ryanair naar Marrakech vliegen en vanaf Amsterdam met Transavia. 


Kosten Summerschool

De Masterclass (10 dagdelen) kost:

 1. € 3.225.-. als je de opleiding zelf betaalt of ZZP-er bent. Dit is incl. alle lessen, syllabus, excursies, logies op een 2 pers. kamer en alle maaltijden, maar excl. vliegreis. Als je de opleiding zelf betaalt hoef je geen BTW te betalen. Je kan ook een luxe eenpersoonskamer krijgen voor een toeslag van € 60 per nacht.
   
 2. € 3.725.-. als je werkgever of een instantie de opleiding betaalt. Dit is incl. alle lessen, syllabus, excursies , logies op een 2 pers. kamer en alle maaltijden, maar excl. vliegreis en excl. BTW. Je kan ook een luxe eenpersoonskamer krijgen voor een toeslag van € 60 per nacht
   

Inschrijven

Voor de Masterclass Creatief Denken klik op Inschrijven Summerschool Creatief Denken Marrakech 2016 en vul het formulier in. 


Gesprek

Als je meer informatie over de Summerschool in Marrakech wilt hebben of wil weten of deze opleidingen geschikt voor je zijn, kun je contact opnemen met Sven Muntenaar (06-42898548) of Chris Enklaar (06-19430660).

 

Aantal deelnemers: 8 - 15 personen
Duur: 5-10 dagdelen
Kosten: € 3225
Masterclass Creatief Denken Marrakech