tel. nummer (+31) (0)26 7502450
(+31) (0)6 46432547
 

Summerschool Nederland


De Summerschool Nederland van vrijdag 22 t/m maandag 25 juni zit al helemaal vol. Wel kun je nog deelnemen aan de Summerschool van do 28 juni t/m zondag 1 juli met hetzelfde programma. Hieronder vind je daar alle info over.


Summerschool Nederland

De Summerschool Nederland is een korte 4-daagse trainer/coach opleiding die bestaat uit 4 professionele modules. Wil je leren hoe je mensen kunt inspireren als coach en als trainer? Ben je op zoek naar inspiratie, input en nieuwe werkvormen? Wil je mensen op een inspirerende innovatieve manier trainen en coachen? Wil je onderzoeken of het vak van trainer en coach iets voor je is? Of wil je jouw eigen stijl van trainen ontdekken en ontwikkelen? Dan is deze intensieve, inspirerende opleiding iets voor jou.

Je krijgt nieuwe tools, methodieken en werkvormen aangereikt waardoor je trainingen en coachingssessies inspirerend en interactief kunt maken. Je kunt zodoende in hele korte tijd de basisvaardigen van het trainen, coachen en creatief denken onder de knie krijgen. Deze opleiding geeft je een energie- en inspiratieboost, waardoor je als trainer of coach zelf weer een bron bent van inspiratie om anderen verder te brengen.
 


Opzet van de opleiding

Deze opleiding bestaat uit 4 dagen:

  • Dag 1: Train de Trainer (do 28 juni)
  • Dag 2: Coaching (vr 29 juni)
  • Dag 3: Creatief Denken (za 30 juni)
  • Dag 4: Inspirerend Trainen, Coachen en Trainingsacteren (zo 1 juli)


Programma

Dag 1: Train de Trainer (do 28 juni)

Je leert wat echt inspirerend en transformerend trainen van binnenuit betekent. Je leert diverse interactieve en innovatieve trainers-methodieken en inspirerende werkvormen. Verder besteden we uitgebreid aandacht aan Kleurprofilering volgens het Hersendiagram. Dit is de nieuwste methode om meer kennis te verwerven over je persoonlijke visie, talenten en creatieve intelligentie. Kleurprofilering gaat uit van de hersenwerking. Via testjes wordt gekeken welk deel van de hersenen dominant is (links frontaal, links basaal, rechts frontaal of rechts basaal).
Verder leer je werken met interactieve, creatieve en inspirerende trainingstools om mensen in beweging te krijgen.

Dag 2: Coaching (vr 29 juni)

Deze tweede dag besteden we aandacht aan diverse coachingsvaardigheden en   -technieken: resultaatgericht coachen, intuïtieve coaching, individuele coaching, teamcoaching, oplossingsgericht coachen, provocatief coachen, inspirerend coachen en life coaching. 

Dag 3: Creatief Denken (za 30 juni)

Je leert diverse tools van de TotalBrainBox-methode, waarmee je out of the box kan leren denken en anderen daarin kan begeleiden. Je leert concrete tools gebruiken die je helpen om van gebaande paden af te wijken, uit het gareel te lopen en dingen te bedenken die nog nooit iemand bedacht heeft. Aan het eind van dag 3 gaan we werken met audiovisuele middelen.

Dag 4: Inspirerend Trainen en Coachen en Trainingsacteren (zo 1 juli)

Op de laatste dag onderzoek je waar jouw talenten liggen als trainer en coach. Je leert hoe je de geleerde trainings- en coachtools kan inzetten in verschillende situaties. Op deze dag gaan we ook werken met trainingsacteren. hierin oefenen we met cases uit de praktijk, spelen een aantal rollen en leren omgaan met verschillende emoties. Hoe kan ik mijn clienten leren om te gaan met moeilijke klanten, a-relaxte situaties, spanning etc. 
Tenslotte ga je samen met anderen een korte workshop maken. Aan het einde is er een afsluitende borrel.
 

Locatie

De opleiding wordt gegeven in onze InspiratieKamers in Arnhem (alle dagen van 10:00 - 17:00 uur, incl. lunch). 's Avonds wordt er gegeten op het Festival "Arnhem Proeft" op 5 min. lopen van de InspiratieKamers. Overnachtingen kan je bij ons intern doen op onze basislocatie (simpele slaapaccommodatie waarin je met meerdere personen op een kamer slaapt). Dit kost € 25 per nacht (incl. ontbijt), maar je moet je wel van tevoren hiervoor opgeven en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. 

Als je liever in een hotel slaapt kun je als je dat wilt ook overnachten in Hotel Modez in Arnhem, op loopafstand van de InspiratieKamers. Dit trendy hotel heeft 20 kamers, die elk op eigenwijze zijn ingericht en gestyled door een beroemde Nederlandse modeontwerper en vormgever. Kosten voor een overnachting bij Modez bedragen ong. € 90.- p.p. per nacht. Boeken bij Modez kan via de website van Modez of door te bellen 026-4420993. De overnachtingskosten bij Modez zijn niet in de opleidingsprijs inbegrepen.

Uiteraard kun je je overnachting zelf ook op een andere manier regelen of gewoon thuis gaan slapen natuurlijk.


Kosten

De kosten bedragen € 1.500.- als je de opleiding zelf betaalt (er wordt dan geen BTW geheven) en € 1.750.- excl. BTW als je werkgever of een instantie de opleiding betaald. Van dit bedrag krijg je € 750 terug als je je inschrijft voor één van onze opleidingen in dit najaar.

Als je ZZP'er bent mag je ook het lage tarief betalen. Al het lesmateriaal is bij de prijs inbegrepen. Als je bij ons intern basic wil overnachten kost dat niks extra's, maar je moet wel van tevoren reserveren en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. 
 

Aanmelden

Je kunt je inschrijven door te klikken op aanmelden Summerschool Nederland. Na aanmelding krijg je automatisch een email van ons met een link om je inschrijving te bevestigen. Daarna ontvang je je opleidingscontract, locatie adres en de factuur.

 


Adviesgesprek? Bel 06-42898548

Wil je meer informatie of wil je weten of deze korte opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548) of  een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs.
Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

 

Aantal deelnemers: n.v.t.
Duur: 4 dagen
Kosten: € 1500