tel. nummer (+31) (0)26 7502450
(+31) (0)6 46432547
 

Theatersport

Bij theatersport wordt, zoals het woord al doet vermoeden, het theaterspelen gecombineerd met sport. Meerdere teams spelen een theatersport-wedstrijd tegen elkaar. Elk team wordt uitgedaagd een theatersport-scène te spelen waar het publiek zich mee mag bemoeien.

Tijdens de theatersport wedstrijd kan het publiek met rozen en sponzen gooien om zo goed- of afkeuring laten blijken, en drie strenge theatersport rechters beoordelen de bijdragen. De winnaar van de theatersport wedstrijd neemt de Gouden Roos mee naar huis.

Bij theatersport bepaalt het publiek de thema's en de onderwerpen van de theatersport-scènes die gespeeld gaan worden. Theatersport is met name leuk als er bepaalde thema's binnen het bedrijf spelen, bijv. een fusie, een innovatie of een nieuw beleid.

Theatersport kan vaak meer verhelderen dan urenlange gesprekken over thema's. Theatersport relativeert, brengt mensen aan het lachen en zet mensen aan het denken. Ook is Theatersport heel geschikt als event, bedrijfsuitje of speciale break tijdens een seminar of congres.

Aantal deelnemers: 25 - 250 personen
Duur: 2-5 uren
Kosten: op aanvraag
Theatersport
"Succes is het kind van durf."