tel. nummer (+31) (0)26 7502450
(+31) (0)6 46432547
 

Wat Bezielt je Show

Er wordt veel gesproken over verantwoording. Maar wat is verantwoording nou eigenlijk? We weten dat we ervoor moeten zorgen dat alles goed verloopt. Maar zijn we ook verantwoordelijk voor als het misgaat? En wat is nu eigenlijk verantwoording en wat is nu eigenlijk schuld?

In een ludieke, interactieve, humoristische show laten de acteurs zien dat er ook wel eens iets de mist in gaat. En hoe gaan we daar dan mee om? De Show refereert naar situaties die voor iedereen herkenbaar zijn. De Show is vooral om te lachen, maar geeft ook inzicht en opent het gesprek en kan dingen die soms zwaar liggen, licht en luchtig maken zonder dat het afbreuk doet aan de inhoud.

In de Show leren de deelnemers ook dat we allemaal uit een ander deel van de hersenen communiceren. Dat we allemaal uniek en authentiek zijn, maar dat het daarom ook wel een enorme klus is om goed met elkaar te leren communiceren.

De Show is met name geschikt voor kick-off bijeenkomsten, seminars, congressen, communicatie-trainingen, cultuurveranderingen e.d. en kan zonodig uitgebreid worden met een workshop waarin de deelnemers meer zicht krijgen op hun eigen competenties en verantwoordelijkheden.

Zie ook onze speciale site: Conferentie-Bouwstenen.nl

Aantal deelnemers: 10 - 300 personen
Duur: 1 dagdeel
Kosten: op aanvraag
Wat Bezielt je Show