tel. nummer (+31) (0)26 7502450
(+31) (0)6 46432547
 

Welles Nietes Show

Ieder mens heeft zijn gebruiksaanwijzing, alleen zijn we vergeten om een goede bijsluiter van onszelf mee te geven. Hoe willen we communiceren, hoe willen we wel en hoe willen we niet benaderd, aangesproken of aangestuurd worden? Houden we van complimentjes of hebben we er juist een hekel aan? Willen we geluk of willen we gelijk? Wat is de manier om ons optimaal te laten functioneren? Wat is de manier om alles van ons gedaan te krijgen en wat is de manier om niets meer van ons gedaan te krijgen?

In de Welles Nietes Show gaan twee acteurs gaan op een humoristische manier laten zien hoe ieder mens zijn eigen gebruiksaanwijzing heeft. Daarna ontstaat er een interactief gebeuren met het publiek. Aan de hand van kaarten krijgen alle deelnemers de mogelijkheid om hun eigen gebruiksaanwijzing samen te stellen. Aan het eind van de workshop noteert iedere deelnemer zijn gebruiksaanwijzing op een ludiek vormgegeven kaart die een plek kan krijgen op de werkplek.

Deze inspirerende, interactieve Welles Nietes Show kan gebruikt worden als bijzonder evenement, kick-off, "energizer" bij seminars, vergaderingen of meetings, maar ook als trainingsworkshop.

Meer info over onze communicatietrainingen: zie ook communicatietrainingen van CommuniCompany.

Aantal deelnemers: 15 - 300 personen
Duur: 0.5-2 uren
Kosten: op aanvraagU heeft Flash Player nodig
om deze video te bekijken.
"Ik houd wel van kritiek,
maar ik moet het er wel mee eens zijn."