tel. nummer (+31) (0)26 7502450
(+31) (0)6 46432547
 

Welles Nietes Show

Inspirerende, interactieve show van 30 min. die gebruikt kan worden als bijzonder evenement, kick-off, "energizer" bij seminars, vergaderingen of meetings, maar ook als trainingsworkshop.

Ieder mens heeft zijn gebruiksaanwijzing, alleen zijn we vergeten om een goede bijsluiter van onszelf mee te geven. Hoe willen we communiceren, hoe willen we wel en hoe willen we niet benaderd, aangesproken of aangestuurd worden? Houden we van complimentjes of hebben we er juist een hekel aan? Willen we geluk of willen we gelijk? Wat is de manier om ons optimaal te laten functioneren? Wat is de manier om alles van ons gedaan te krijgen en wat is de manier om niets meer van ons gedaan te krijgen?

Twee acteurs gaan op een humoristische manier laten zien hoe ieder mens zijn eigen gebruiksaanwijzing heeft. De theatershow kan uitgebreid worden met een workshop Persoonlijke Gebruiksaanwijzing waarin de deelnemers de mogelijkheid krijgen om hun eigen gebruiksaanwijzing samen te stellen. Aan het eind van de workshop noteert iedere deelnemer zijn gebruiksaanwijzing op een ludiek vormgegeven kaart die die een plek kan krijgen op de werkplek.

Zie ook onze speciale site: Conferentie-Bouwstenen.nl

Aantal deelnemers: 15 - 300 personen
Duur: 0.5-2 uren
Kosten: op aanvraag
Welles Nietes Show